Logo designerDit is het belangrijkste deel van onze discussie, Ontwerp + Imperatieven + Doen. Zelfs als u geen concept heeft is het verstandig om eerst het idee of idee dat u wilt deponeren te analyseren in de ontwerpafdeling van een ontwerpstudio, en het aan hen voor te leggen met een navigatiedoel wat de ontwerpende “visie” is, aangezien de werkelijkheid niet zo duidelijk is als het zou kunnen zijn. En van daaruit zal het creatieve ontwerpteam in het bedrijf met een concept moeten komen door het vooruitzicht te analyseren van het idee dat je hebt gepresenteerd en hoe de gebruikers zoiets zouden moeten hebben, afhankelijk van wat het onderwerp is waar je producten over gaan.

Met elke groep zorg ik er altijd voor dat hun creativiteit wordt overgenomen in het proces, zodat het makkelijker is om precies te weten wat je ontwerp gaat worden en welke markt er bediend gaat worden. Ze zullen praten in de taal van de doelmarkt en de beoogde gebruikers die uw toekomstige klantenkring zal zijn en doorgaan met deze principes, het ontwerp grondig plannen en ervoor zorgen dat alle parameters van het ontwerp zijn geanalyseerd op haalbaarheid.

Terwijl het ontwerp met succes de eerste twee criteria heeft doorstaan, is het tijd om voor de laatste fase te gaan, die de locatie van de activiteiten is. Zij zullen intensief de specifieke markt bestuderen die uw produkten zullen zijn of zouden moeten zijn in relatie tot uw bedrijf, zodat het ontwerp wordt voorgelegd aan een bedrijf dat zich kan mengen in de projecten en hen de opdracht kan geven om het werk te doen dat het beste bij hun organisatie past.

Ik zal toegeven dat het ontwerp niet zo dik is als het zou kunnen zijn bij het eerste visuele ontwerp dat voorbij komt. In feite moet een groot deel van het bedrijfsmodel nog worden bepaald, maar het is van het grootste belang dat u deze belangrijke beslissing neemt en natuurlijk dat u dit doet waar en wanneer het ook maar het belangrijkst is. De beste bureaus zouden tot uw beschikking moeten staan en dat zouden natuurlijk de bureaus moeten zijn waarmee u contact zult hebben tijdens de levenscyclus van uw ontwerp. Soms kan het bijzonder moeilijk zijn om tot een overeenkomst te komen met de bureaus. Meestal komt het gewoon neer op wat zij comfortabel vinden om te doen.

Het is niet het moment om het bureau nu te bellen en hen te vragen verder te werken aan de kosten van het project of het aantal pagina’s per uur. De processen zijn hetzelfde om heen en weer te gaan, maar het eindresultaat moet de moeite waard zijn. 4/5 van de tijd moet worden besteed aan de details en de planning van het proces van het ontwerp.

7/ En tenslotte zou 6/5 van uw tijd moeten worden gereserveerd voor de documenten die te maken hebben met de oplevering van het ontwerp aan de klanten.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)