Office, Business, Accountant, Accounting

Mijn uitgangspunt is uw business te begrijpen. Ik denk dat dit duidelijk is omdat ik het begrijp. Ik heb geen managementachtergrond in situaties zoals die van jou.

Ik was 35 jaar werkzaam als manager op het zakelijke vlak voordat ik met pensioen ging. Het is belangrijk dat u een formele beschrijving van uw bedrijf heeft voordat u een ontmoeting heeft met uw ontwerpers.

Om een ​​goed woordje voor uw bedrijf te krijgen, zal ik u vertellen hoe ik in mijn land in contact kom met de managers van deze bedrijven. U moet hen de gedetailleerde informatie van uw doelgroep vertellen. Het is net zo belangrijk voor professionals zoals u om uw concurrenten te kennen. U moet de belangrijkste instrumenten van de branche kennen om uw producten of diensten aan uw doelgroep te kunnen verkopen.

Ik denk dat je eerst een paar vragen moet beantwoorden. Graag willen:

Wat is uw doelmarkt?

U moet weten of uw kleurontwerp geschikt is of niet. Is uw doelgroep geïnteresseerd in kleuren, design of graphics?

Wat heb ik nodig om deze doelen te bereiken?

De site die ik voor mijn klant aan het maken was, was voor nieuw ontwikkelde informatiewebsites. Levert de klant zijn eigen producten of verkoopt u afbeeldingen -|

Levert u enz. producten?

Zou het product gemakkelijk via de website verkopen, of is het iets dat zij als niet-bederfelijk beschouwen?

Hoe snel de leadgeneratie starten? Moet je een leadgeneratiecentrum hebben of weinig interviews?

Heeft u deze informatie direct nodig?

Kunt u deze informatie uit uw markt halen via een telefonisch interview?

Waarom willen prospects jouw product of dienst?

Is uw product betaalbaar in de "verkoop"-tarieven, of is het gevuld met product met toegevoegde waarde?

Als we op basis van bovenstaande vragen de vragen hebben beantwoord, helpt het mij om een ​​duidelijk beeld te krijgen waar wij als bedrijf mee aan de slag moeten.

To get to know the market effectively, I think you also need to conduct interviews within your company by your employees. I would recommend a closed door, a very informal environment like your office and in-house classrooms – no inventory, paper, books etc. Do you have the software for lot of questions on the paper? I love networking, where's your business network? Answers to these will help you analyze better.

Also an idea for the interview can be found athttp://uniquefromd.comand clicking on the huge archive of different questions and answers of different types – both past and future.

Most of the companies have very similar experiences during their operations when it comes to quizzing their marketers and colleagues.

Uw marketingdoelen zullen aan het einde van de cursus aanzienlijk worden verbeterd door de mening van uw bedrijf – uw ingenieurs, vooral als u verantwoordelijk bent voor het financiële aspect van de organisatie.

Volgende week focussen we op hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken

Leer hoe u de beste zakelijke bronnen kunt vinden met slechts één investering van $ 500

Hoe marketingpsychologie te gebruiken om elk doel te bereiken. Ons team van Turnkey Marketing & Media heeft 's werelds eerste hulpbron gecreëerd die zich toelegt op het beantwoorden van deze belangrijke vragen

Hoe weten we dat er een markt is?

En hoe komen we op die markten?