atenote Dit is een lijst met de beste online verkoopsites voor thuis- en kantoorcomputers.

1. Digitale apparatuur

Dit is een topsite als u op zoek bent naar computers van een merknaam. Ze bieden zoveel informatie als je maar kunt bedenken over de producten die ze hebben behandeld. Van geheugen tot specificaties tot garantie-informatie, u kunt het allemaal op deze site krijgen. Ze hebben een beperkte lijst met high-end computers, maar u kunt details vinden over computers die het waard zijn om over te praten.

2. Beste koop

Best Buy is een nieuwe computerwinkel die alle laptops, notebooks, desktopcomputers en serversystemen verkoopt. Ze zijn meestal goed, maar u moet weten dat ze machines verkopen die oud en verouderd zijn in vergelijking met winkels. Hun gereviseerde computers zijn iets hoger en u kunt grote duidelijke besparingen vinden, maar u moet de details controleren om er zeker van te zijn dat de gereviseerde machine in uitstekende staat verkeert.

3. Tiger Direct

U weet misschien niet dat Tiger Direct ook daadwerkelijk refurbished computers van fabrikanten koopt. Vervolgens bieden ze de refurbished units aan met een flinke korting, vaak wel 70% of meer. Het goede aan deze winkel is dat ze ook gratis verzending aanbieden.

4. Dell

Deze winkel is eigenlijk gespecialiseerd in computers omdat ze directe relaties hebben met veel fabrikanten. Ze kopen ook computers van retailers die niet al te bekend zijn op de markt, maar ze beloven een kwaliteitsproduct. Net als Best Buy, Tiger Direct en Mac Mall heeft deze winkel een breed scala aan MacBook-modellen te koop voor $ 0,99.

5. E-bay

Van alle plaatsen waar u een computer kunt kopen, is internetten de meest betaalbare en voor de hand liggende keuze. Je kunt opgeknapte en nieuwe laptops en desktops tegen veel lagere prijzen online vinden dan in welke fysieke winkel dan ook. Ook zijn er nieuwere computers om uit te kiezen dan in de winkels.

Natuurlijk kun je als internetsurfer ook online op zoek naar de beste prijs. Zodra je de beste koop online hebt gevonden, kun je de prijzen vergelijken en de beste kiezen. Soms kunt u zelfs een gratis printer of ander item vinden, afhankelijk van een zoekopdracht, waarmee u uw kantoorwerk kunt uitbreiden.

Het meest voor de hand liggende voordeel van het online kopen van uw computer is dat u de computer ook kunt testen en kopen voordat u het apparaat zelf heeft gezien. In het geval van de Dell Inspiron 14z kun je bijvoorbeeld het geheugen en de harde schijf testen om te zien of deze smeltbaar is. Zorg ervoor dat je ook het geheugen en de harde schijf vergelijkt. Technici op afstand kunnen ook de hardware en software van een laptop repareren, zodat u ideale aanbevelingen kunt krijgen.